Top

Vieno sostinės restorano darbuotojui Nauji Metai prasideda itin džiugiai: restoraną gavo vos už 1 eurą

Tekstas: VMGmaster.lt

Visiems vištienos mėgėjams žinomo restoranų tinklo „Peri Peri”, sėkmingai veikiančia jau du metus, savininkas Ronaldas Nagrockis (kuriam priklauso ir kulinarijos studijos „Čiop Čiop” bei „Tortas by Čiop Čiop”) savo socialinėje paskyroje paskelbė restoraną vienam darbuotojų pardavęs vos už 1 Eur. Seniausiam jo darbuotojui buvo padovanotas vienas iš dviejų restoranų – „Peri Peri Old Town”, įsikūręs netoli Aušros vartų Vilniuje.

 

„Galiu drąsiai sakyti, jog šv. Kalėdos yra stebuklų metas. Pardaviau vieną iš savo restoranų už 1 Eur, arba tiesiog, galima sakyti, kad padovanojau. Šie laimingi ir nuostabūs žmonės yra, buvo ir bus šio restorano darbuotojai nuo pat pradžios iki dabar ir dar ilgai į priekį.

Restoranas kol kas stebuklingo pelno nedaro, bet save išsilaiko.

Kodėl taip padariau? Tai buvo mano svajonė giliai pasąmonėje. Taip pat, kad restoranas būtų sėkmingas – pats savininkas nuolat turi būti jame. Pats to fiziškai padaryti niekaip negaliu, nes 2018-aisiais metais atsidarėme daug vietų ir tai buvo man didžiausia pamoka – vienam žmogui neįmanoma sužiūrėti visko”, – savo socialinėje paskyroje atviravo Ronaldas Nagrockis.

 

Paklaustas, kas paskatino šitokiam poelgiui, jis dar kartą patikino, jog puikiai supranta, kad dirbant restoranų versle, privalai jam atsiduoti šimtu procentų, o pats to fiziškai nespėja. „Valdant daug vietų, fiziškai nespėju persiplėšti ir visoms skirti šimtaprocentinio dėmesio. Tad dėl jo gerovės, nusprendžiau padovanoti tiems, kas ten dirbo nuo pirmos dienos. Nes tik jie gali atsiduoti visa širdimi. Be abejo, rūpinuosi ir savo sveikata bei šeimos gerove, noriu daugiau dėmesio skirti jai”, – patikino „Čiop Čiop” bei „Peri Peri” savininkas Ronaldas Nagrockis.

Šiuo metu veikia du restoranai – „Peri Peri”, esantis „Ogmios mieste”, „Peri Peri Old Town”, įsikūręs Etmonų gatvėje bei neseniai atsidaręs ir veikiantis franšizės principu „Downtown Food Hall”. Juose dominuoja vištienos patiekalai.

Pats Ronaldas restoranų versle sukasi jau 10 metų.